(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Blogg / Nyheter RSS 2.0

Verktyget nr 1 för hårddiskreparationer

Verktyget nr 1 för hårddiskreparationer - nu i ny version hos Ahlberg data

PC-3000 - det ryska flaggskeppet inom hårddiskreparationer och data recovery - har kommit i en ny, vässad version. Det är den tredje generationens PC-3000 sedan den ursprungliga versionen släpptes 2003 av ryska pionjär-företaget Acelab.

PC-3000 är ett verktyg som används för att reparera trasiga hårddiskar som inte är accessbara på grund av att hårddiskens firmware (styrkoder) har korrumperats, vilket är ett mycket vanligt problem som gör att hårddisken "går sönder" och inte längre kan kommunicera med en dator.

Att programmera om och återställa en hårddisk är ingen enkel operation, men PC-3000 gör det hela enklare genom att det finns alla tänkbara sorters interface (kontaktdon för olika diskar och disktyper) och dessutom ett enormt antal svåråtkomliga styrkoder för olika sorters hårddiskar. Dessa koder är helt nödvändiga. Man kan inte fuska. För samma modell av en hårddisk kan det ibland finnas tiotals revisioner av koden. Allt måste vara exakt rätt, varenda etta och nolla, för att man ska kunna få den icke fungerande hårddisken att börja fungera igen. Det krävs en specialiserad elektronikingenjör för att klara av det.

Sedan 2003 har tekniken moderniserats åtskilligt. Vi kan lösa många fler elektroniska hårddiskproblem - och dessutom snabbare - än vi kunnat tidigare. Utrustningen är dock dyr, så det krävs ett företag av Ahlberg datas storlek för att det ska löna sig att köpa in den. Hos oss har du verkligen en god chans att få tillbaka förlorad data även om hårddiskproblemet skulle råka vara svårt och komplicerat.

 


© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se