(+46) 070-781 86 30
(Tom)
 
Valuta:

Katalog

Omröstning

Windows OS

Blogg / Nyheter

Blogg / Nyheter RSS 2.0

Att en välja ett webbhotell för en webbplats

20.06.2009 15:55:17

WEB Hosting Nanohost.SE

Var och hur är värd webbplatser på Internet?

Detta är förmodligen en av de första och viktigaste frågor för en webbmaster som har gjort ett beslut om att skapa en webbplats på internet. Det bör vara klart för en webbmaster om vad målet för webbplatsen är. Så att man kan anpassa webbhotellet för användaren.
Till exempel, Behöver du en webbplats med kvalité och utan reklam eller är det tillräckligt med en gratis webbhost som ex. www.narod.ru eller www.chat.ru. Deras tjänster är gratis, och många av andra webbhotel är gratis. Deras tjänster ligger väldigt nära de tjänster som tillhandahålls av kommersiella webbhotell planer. Det finns åtminstone tre "men" med gratis webbhotell; dels de hängande banners från toppen på din reklam banner, som med andra ord förstör designen på webbplatsen. De gratis webbhotell som finns är heller inte kända för sin tillförlitlighet och kvalité.

Om du behöver något tillförlitligt med kvalitetstänk, då borde du fundera på ett professionellt kommersiellt webbhotell. Detta gäller särskilt för dem som till exempel avser att lägga fram sina yrkesmässiga framgångar i form av sammanfattningar, portfölj, eller upphovsmännens verk (bilder, grafik, musik, design etc.) till allmänheten eller potentiella arbetsgivare i vissa bolag.

Planerar du att komma till rätta med att arbeta online och skapa en informations portal eller underhållning webbplats, design eller kanske till och en företagsplats. Sluta tveka - bara ett professionellt webbhotell kan erbjuda tjänsten på ett tillförlitligt sätt.

När alla kommer överens, behöver vi inte gratis webbhotell längre där webbplatsen inte kommer att vara tillgänglig för alla användare. Man betalar istället för kvalitets hosting där man kan vara säker på att alla kan få åtkomst. Där du kan ha tillförlitlighet till att din webbplats alltid kommer att fungerar som den ska. Du får även en kommersiell adress; så som www.dinwebbplats.se (.org .net .com eller liknande). Stöd för externa scripts och verktyg, och detaljerade statistik loggar. Du får även professionell support när den väl behövs. Priset för professionell hosting är inte stort, och det sjunker konstant...

Av Serguej Safronov

 


© PCLab Sweden HB .
För kundservice - kontakta (+46) 070-781 86 30 | info@pclab.se